Wczytuję dane...

CHRUPKI Z SOCZEWICY Z CEBULĄ I CZARNYM PIEPRZEM BEZGLUTENOWE BIO 60 g - BIOPONT

Model:  11870
średnia: 0.0  ocen: 0
Ten produkt nie ma jeszcze ocen
Produkt dostępny!
442 szt.
8,90 PLN
SKŁADNIKI
soczewica* 41 %, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,6 %, sól morska, czarny pieprz mielony* 0,1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 420 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 1,7 g
Białko: 11,8 g
Sól: 2,31 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dane techniczne

Słodycze i przekąski

  • Bez Cukru: 

    BEZ CUKRU (w składnikach)

  • BEZ GLUTENU (deklaracja): 

    BEZ GLUTENU (deklaracja)

  • BEZ GLUTENU (w składnikach): 

    BEZ GLUTENU (w składnikach)

  • CERTYFIKAT BIO: 

    CERTYFIKAT BIO

  • Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 

    5.00

  • Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 

    30

  • Kraj pochodzenia: 

    Węgry

  • Masa netto (g): 

    60

  • Producent: 

    BIOPONT (chrupki bezglutenowe)

  • PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: 

    BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI

  • Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 

    20.00

  • WEGAŃSKI: 

    WEGAŃSKI

  • WEGETARIAŃSKI: 

    WEGETARIAŃSKI

  • Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 

    22.50