Wczytuję dane...

PANIERKA PANKO BEZGLUTENOWA BIO 200 g - AMYLON

Model:  44701
średnia: 0.0  ocen: 0
Ten produkt nie ma jeszcze ocen
Produkt dostępny!
818 szt.
13,90 PLN
SKŁADNIKI
kukurydza* (61 %), mąka ryżowa*, ciecierzyca*, cukier trzcinowy*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Panierka Panko to specjalny rodzaj panierki, która jest produkowana z mielonego na drobno chleba bez skórki. Jest ona bardzo chrupiąca i lekka, dzięki czemu idealnie nadaje się do panierowania potraw.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1528 kJ/361 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 74 g
w tym cukry: 2,1 g
Białko: 8,6 g
Sól: 0,9 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu

Dane techniczne

Pieczywo

  • BEZ GLUTENU (deklaracja): 

    BEZ GLUTENU (deklaracja)

  • BEZ GLUTENU (w składnikach): 

    BEZ GLUTENU (w składnikach)

  • CERTYFIKAT BIO: 

    CERTYFIKAT BIO

  • Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 

    5.00

  • Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 

    90

  • Kraj pochodzenia: 

    Czechy

  • Masa netto (g): 

    200

  • Producent: 

    AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie

  • PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: 

    Amylon a.s.

  • Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 

    11.00

  • WEGAŃSKI: 

    WEGAŃSKI

  • WEGETARIAŃSKI: 

    WEGETARIAŃSKI

  • Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 

    18.00