ŻURAWINA DO MIĘS, SERÓW I DESERÓW BIO 200 g - RUNOLAND
żurawina* (Oxycoccus quadripetalus) 80 %, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca: pektyna, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców. Pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 524 kJ/125 kcal
Tłuszcz - 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 29 g
w tym cukry - 21 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 stopni Celsjusza.
Przetwory owocowe
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
-
Kraj pochodzenia:
Polska
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Polska
-
Masa netto (g):
200
-
Producent:
RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
RUNOLAND SP. Z ORGANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - SP. J., PODWALE 11, 56-200 GÓRA
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00